Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124

Avoimet työpaikat


Ammattitaidon kehittäminen, ajanmukaiset työvälineet, selkeät toimintatavat, reilu ilmapiiri ja huolenpito työtekijöistä ovat keinojamme hyvän työpaikan rakentamisessa.

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme? Lähetä avoin hakemus.
Lännen Siivouspalvelu etsii TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVIA SIIVOOJIA. Työhön annetaan kattava perehdytys. Työ on päivätyötä klo 7-16 välillä. Kohteemme sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa. Yhteydenotot pauliina.touhunen@lkpalvelu.fi


KIINTEISTÖNHOITAJA

Lännen Kiinteistöpalvelu etsii ammattitaitoista ja aiemmin osaamisensa näyttänyttä kiinteistönhoitajaa / huoltomiestä huolehtimaan asiakaskiinteistöjen kunnosta vastuullisena huoltomiehenä. Työ vaatii pelisilmää ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa. Hakijalla pitää olla kiinteistönhoitajan perustutkinto ja työkokemusta kiinteistönhoitoalalta. Pidempi kiinteistöhoitoalan työkokemus voi korvata suoritettua perustutkintoa jos sitä ei ole hankkinut. Muut koulutukset ja pätevyydet katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Työ on itsenäistä ja muun organisaation tuki on tarvittaessa lähellä. Työ vaatii ajokorttia.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen sähköpostilla aki.ojala@lkpalvelu.fi