Asiakaspalvelu (03) 3142 3400 | Päivystys 0500 620 124 Tee vikailmoitus
Tekniset Palvelut 833x412

Tekniset Palvelut

Kiinteistön ylläpito ja hoito ovat paljon muutakin kuin kausitöitä ja korjauksia. Rakennukset ja rakennettu ympäristö vaativat jatkuvaa seurantaa, valvontaa ja tarkastuksia. Kiinteistöjen kuntoa tulee seurata koko niiden elinkaaren ajan. Korjaushankkeet – sekä koko kiinteistöä koskevat että yksittäisen osakkaan teettämät pienemmät remontit - niiden suunnittelu ja töiden valvonta kuuluvat isona osana kiinteistöjen elämään.

Lännen Teknisiin asiantuntijapalveluihin kuuluvat mm.

  • muutostyöilmoitusten käsittely ja muutostöiden valvonnat
  • erilaiset tekniset tarkastukset
  • korjaushankkeiden läpiviennit
  • korjaussuunnittelut ja korjaustöiden valvonnat
  • vuositakuutarkastusten ennakkotarkastukset
  • taloyhtiöiden määräaikaistarkastukset
  • kiinteistöjen kuntoarviot
  • kosteusmittaukset ja sisäilmaan liittyvät tarkastukset

Kiinteistöpalveluiden suunnittelu

Onnistuakseen hyvin, kiinteistönhuolto ja siivous tarvitsevat taloyhtiön tiloihin, laitteisiin, tekniikkaan ja piha-alueisiin sopivan, suunnitellun huolto- ja siivousohjelman riittävine taajuuksineen. Suunnittelu tulisi aina tehdä käyttäjien ja rakennuksen elinkaaren näkökulmasta.  Kiinteistöpalveluiden suunnittelu pitää sisällään kiinteistöjen palvelutarpeen mitoituksen, huolto-ohjelmien ja siivousohjelmien suunnittelun, kiinteistöpalveluiden kilpailutuksen, huoltokalentereiden laadinnan ja päivityksen. Kiinteistöpalveluiden suunnittelussa tehdään yhteistyötä niin kiinteistön omistajien, hallituksien, rakennuttajien kuin rakennusliikkeidenkin kanssa.

Tekninen managerointi

Meiltä saat myös teknistä managerointia. Teknisessä manageroinnissa tarjoamme mm. rakennustekniikkaan, talotekniikkaan ja kiinteistöjen ylläpitoon sekä sopimustekniikkaan liittyviä teknisiä palveluita. Tekninen managerointi pitää sisällään myös sopimusten kilpailutuksen ja sopimusten laadunvalvonnan. Teknisen manageroinnin sisältö on muokattavissa asiakkaamme tarpeita vastaavaksi.


Katso myös Kiinteistönhoito, Korjauspalvelut, Siivouspalvelut, Viherpalvelut ja Isännöintipalvelut.

Toimintatavastamme katso myös Kumppanina.

Ota yhteys:
Teknisten palveluiden päällikkö
Karoliina Stenvik
puh. 050 544 6997
lähetä sähköpostia
 Karoliina Stenvik